Благодаря на медиците от Гастрото в Разград

Благодаря на медиците от Гастрото в Разград – невероятни професионалисти и благородни хора!

 

Наложи ми се да постъпя в Гастроентерологичното отделение /ГЕО/ на Разградската окръжна болница за лечение. Бях притеснена от симптомите, сочещи неприятно заболяване. Вероятно това се отразяваше на цялостното ми състояние и в частност на настроението ми. За моя приятна изненада лекуващата ми лекарка, а и в последствие целият състав на отделението ми помогнаха да се почувствам по-добре, по-спокойна и уверена, че бързо ще се постави диагноза и последващо лечение. И то се случи.

Възхитена съм от професионалното, топло, добро човешко отношение на целия колектив от санитарките, сестрите, старшата сестра Петкова, лекарките д-р Мартинова и д-р Стоева – завеждащ отделението. Ред, добра хигиена и спазване на всички препоръки на Здравното министерство, в това число и предписанията във връзка с хигиенните изисквания – както за персонала, така и за болните‚ поради епидемията от коронавирус, впечатляват още на пръв поглед.

Изказвам моята искрена благодарност, почит и уважение за грижите, които бяха положени за мен, за да се върна отново във семейството си уверена, че хората с бели престилки от това отделение, са готови да изпълнят своя хуманен дълг

Иваничка МАДЖАРОВА

Разград - Екип 7