Лекувана в разградската болница: „Дълбок поклон, хора с големи сърца!“

Пореден пациент сподели своята история, за да изкаже сърдечна благодарност към лекарите в разградсксата болница, изправени на първа линия в битката с коварния вирус. Мария Керчева е едно от многото болни от пневмония, лекували се в отделението по пневмология и фтизиатрия на болница „Св. Иван Рилски” в Разград, в което бяха разкрити легла за заразени с COVID-19.

Своята признателност за положените грижи и проявеното внимание пациентката изказва към началника на отделението д-р Полина Гоцева, която лекува нуждаещите се, както посочва Мария – без почивка. „Благодарение на нейните грижи и безспорен професионализъм, които са пример за всички, в отделението царят спокойствие и сигурност.“, споделя още пациентката в писмото си до „Екип 7“.

Благодарността на Мария е насочена и към всички медицински сестри, които извършват необходимите манипулации „с усмивка и блага дума“. А какво повече е нужно на един болен човек, ако не спокойствие и надежда за бързо оздравяване, когато е уверен, че е в сигурни и добри ръце, сочи Мария. Именно заради това изказва „Дълбок поклон и благодарност, мили хора с големи сърца!“ и им отправя своите пожелания за здраве.

Източник: Екип 7